Over Gaëtane Lenain

  • Grey LinkedIn Icon

Gaëtane Lenain is zorgzaam, betrouwbaar en ziet het beste in mensen. Ze blijft continue op de hoogte van de nieuwste coaching technieken en is een Geassocieerde Gecertificeerde Coach en bestuurslid bij de Belgische afdeling van de Internationale Coach federatie (ICF).

 

Als voormalige expat ondersteunt Gaëtane haar cliënten bij de aanpassing aan hun nieuwe omgeving, hetzij een nieuwe job, een nieuw bedrijf of zelfs een nieuw land. Zelf is ze dan ook al viermaal over de oceaan verhuisd met een groeiend gezin en weet ze perfect wat flexibiliteit inhoudt. Daarnaast heeft ze een groot netwerk van kennissen en hulpbronnen in de Verenigde Staten en Europa ontwikkeld. Waardevolle culturele en praktische kennis voor leiders die nieuwe technologieën ontwikkelen behoren tot haar grootste troeven.

Dankzij haar wetenschappelijke achtergrond slaagt Gaëtane erin om haar cliënten te helpen met het leggen van de juiste verbinden en een samenhangend plan te creëren dat rekening houdt met hun sterktes en waarden. 

 

          J'ai apprécié l'écoute, l'efficacité et le partage d'expérience en toute transparence et authenticité.

Trainer - Training & Personal Development

 

JOUW SUCCESS IS ONS SUCCES

VISIE

Bij GL Coaching zijn we ervan overtuigd dat professionele vervulling een positieve impact heeft op elk aspect van het leven.

 

Een gemeenschappelijke visie, duidelijke strategie en effectieve processen maken integraal deel uit van een stimulerende omgeving die het bedrijf en zijn medewerkers verder brengt.

 

MISSIE

GL Coaching ondersteunt leiders om efficiënt een globale visie te ontwikkelen en te delen. Ze inspireren hun medewerkers en kunnen een gevoel van verantwoordelijkheid binnen de organisatie tot stand brengen.

 

Door een aangepaste strategie en uitvoerbare stappen aan de cliënten voor te leggen, slaagt GL Coaching erin om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een positieve werkomgeving.

SERVICES

Als internationale erkende organisatie op vlak van leiderschaps- en teamcoaching biedt GL Coaching workshops aan rond thema’s zoals visie, high-performing teams en effectief communiceren die speciaal ontworpen zijn voor globale leiders die nieuwe technologieën ontwikkelen.

 

De workshops kunnen gecombineerd worden met coachingsessies in een voordelig pakket.

           I found it to be a fruitful and calming experience. The kind nature and smooth delivery of the coach made me feel very comfortable and relaxed.

Consultant - Engineering

 

Partners

 

Certificeringen

CTPC_logo_circle_72.jpg
Neem de eerste stap op weg naar het bereiken van jouw doelstellingen!
Contacteer ons vandaag nog en vraag naar een gratis consultatie

GL Coaching 

VAT: BE0640.866.231

  • White LinkedIn Icon
  • facebook

T: +32 494 42 70 10

 Berkenhoflaan 2 - 3001 Heverlee  Belgium

Workshops

Individuele Coaching

Leiderschaps Coaching

Team Leader View Assessment

Loopbaanbegeleiding

© 2016-2018 by GL Coaching