Over Gaëtane Lenain

  • Grey LinkedIn Icon
Achtergrond

 

Als onderzoeker in Astrofysica heeft Gaëtane zich na enkele jaren toegelegd op een carrière in dienst van mensen en organisaties, waarbij zij verantwoordelijkheden in de communicatie, rekrutering en verkoop op zich heeft genomen. Ze werkt met leiders die graag de grenzen van het onmogelijke verleggen, vaak in grote multinationale bedrijven die actief zijn in de High Tech en Nieuwe Technologies sectoren.

 

Oorspronkelijk afkomstig uit België, werd Gaëtane door haar internationale carrière naar Chili, Nederland en de Verenigde Staten gebracht. Met deze ervaringen ontwikkelde ze haar gevoel van openheid naar anderen en een sterke smaak voor multiculturele samenwerkingen.

 

Coaching

 

Sinds 2010 heeft Gaëtane Leiders en managers van grote internationale groepen en start-ups gecoacht in het afstemmen van hun visie, waarden en strategie, waardoor ze ver over hun grenzen heen kunnen kijken.

 

Haar genereuze en authentieke aanwezigheid stelt haar klanten in staat om zich met vertrouwen op zichzelf te richten en hun potentieel ten dienste van hun projecten te onthullen en te realiseren. Door middel van de relatie ondersteunt ze hen om dieper in te gaan op hun emotionele intelligentie, deze te ontwikkelen en hun leiderschapsstijl te verrijken.

 

Gaëtane is momenteel voorzitter van het Belgische Chapter van de ICF (International Coach Federation) en zet zich in voor de bevordering van professionele coaching in bedrijven.

 

Gaëtane coacht in het Frans, Engels en Nederlands.

 

Opleiding en kwalificatie

 

- Metacoach systemische teamcoaching training, Metasysteme Coaching, Alain Cardon

- ICF Credentialed Coach - ACC

- Certified Team Performance Coach (CTPC), Team Coaching International, Phil Sandahl

- Certified Executive & Leadership Coach (CELDC), The Academies, Susan Whitcomb

- M. Sc. in Astrofysica, Universiteit van Luik

 

          J'ai apprécié l'écoute, l'efficacité et le partage d'expérience en toute transparence et authenticité.

Trainer - Training & Personal Development

 

JOUW SUCCESS IS ONS SUCCES

VISIE

Bij GL Coaching zijn we ervan overtuigd dat professionele vervulling een positieve impact heeft op elk aspect van het leven.

 

Een gemeenschappelijke visie, duidelijke strategie en effectieve processen maken integraal deel uit van een stimulerende omgeving die het bedrijf en zijn medewerkers verder brengt.

 

MISSIE

GL Coaching ondersteunt leiders om efficiënt een globale visie te ontwikkelen en te delen. Ze inspireren hun medewerkers en kunnen een gevoel van verantwoordelijkheid binnen de organisatie tot stand brengen.

 

Door een aangepaste strategie en uitvoerbare stappen aan de cliënten voor te leggen, slaagt GL Coaching erin om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een positieve werkomgeving.

SERVICES

Als internationale erkende organisatie op vlak van leiderschaps- en teamcoaching biedt GL Coaching workshops aan rond thema’s zoals visie, high-performing teams en effectief communiceren die speciaal ontworpen zijn voor globale leiders die nieuwe technologieën ontwikkelen.

 

De workshops kunnen gecombineerd worden met coachingsessies in een voordelig pakket.

           I found it to be a fruitful and calming experience. The kind nature and smooth delivery of the coach made me feel very comfortable and relaxed.

Consultant - Engineering

 

Partners

Coach Federation

Coach Federation

Recognition and protection of the coach profession

U Diverse

U Diverse

Global career and cross-cultural coaching

The Academies

The Academies

#1 in Career Coach certification

Team Coaching International

Team Coaching International

Training Team Performance Coaches

Praesta

Praesta

Leaders in Executive Coaching

 

Certificeringen

CTPC_logo_circle_72.jpg
Neem de eerste stap op weg naar het bereiken van jouw doelstellingen!
Contacteer ons vandaag nog en vraag naar een gratis consultatie