Teamcoaching

Verhoog de productiviteit en positiviteit van jouw team!

Wanneer jouw bedrijf nieuwe technologieën ontwikkelt moet het meekunnen met een steeds veranderende markt. Zoals je weet is jouw succes afhankelijkheid van het feit of jouw medewerkers al dan niet goed met elkaar kunnen samenwerken. Indien jouw team hoofdzakelijk uit ingenieurs of onderzoekers bestaat, komen ze waarschijnlijk dagelijks in contact met uitdagingen terwijl ze met elkaar of andere stakeholders omgaan. 

 

Om je te helpen bij het ontwikkelen van jouw team, bieden we je een teamcoachingprogramma aan gebaseerd op een erkende methode die ontwikkeld werd door Team Coaching International™: een unieke team assessment tool om te bepalen hoe sterk jouw team in aanmerking komt als een high-performing team! Deze tool meet 7 factoren die bijdragen aan de productiviteit en 7 factoren die bijdragen aan de positiviteit van het team. Ontdek de sterktes en valkuilen van jouw team en schiet in actie om jouw team voortdurend te verbeteren.

Deze methodologie levert uitstekende resultaten op: teams die dit programma volgen zien doorgaans een gemiddelde prestatieverbetering van 20%!

  

 

Door deze geweldige technieken voor teamverbetering te combineren met onze coachingmethodes die zijn aangepast voor leiders en ingenieurs die nieuwe technologieën ontwikkelen, bieden we je een werkelijk unieke benadering aan voor jouw uitdagingen.

De methodologie van TCI is ontwikkeld op basis van een onderzoekplatform van 14 Team Performance Indicators™ (TPI’s). De evaluatiescores voor deze sleutelgebieden laten snel en duidelijk zien waar men tijd en geld moet investeren om de prestaties van het team te verbeteren. De teamcoachingsessies voorzien een leerrijke ontwikkelingsomgeving om het team in deze sleutelgebieden te verbeteren.

Ieder programma bestaat uit

Één teambeoordeling* per teamlid

+

Éénmalige nabespreking eindrapport

+

Regelmatig geplande team coachingsessies

+

Een afsluitende sessie met post-coaching prestatie evaluatie

CTPC_logo_circle_72.jpg

* Visuals en Team Diagnostic™-model © 2016 Team Coaching International worden hier gebruikt met toestemming

Meer informatie op de website van Team Coaching International (gelieve op het bovenstaande logo te klikken)

Neem de eerste stap naar een high-performing team!
Contacteer ons vandaag nog en vraag naar een gratis consultatie